Rijles doe je bij autorijschool Alex Weverling uit Ermelo voor het snel behalen van jouw rijbewijs

Praktijk

Lestijden
Rijlessen zijn overdag, 's avonds en op zaterdagmorgen te volgen.
Om je rijlessen zoveel mogelijk te laten aansluiten op je praktijkexamen, adviseren wij je om deze zoveel mogelijk te volgen op doordeweekse dagen tussen 8.00-18.00u.

Versnelde opleiding
Hierbij les je minimaal 6 uur per week overdag tussen 8.00-18.00.
(bij de versnelde opleiding is het verstandig om deze tijdig te reserveren!)

autorijles ermelo harderwijk

De Praktijklessen

Je rijbewijs! Dat is waarom je begint met je autorijlessen. Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met rijles! Verkeersschool Alex Weverling staat voor een degelijke rijopleiding, maar ook voor een stukje plezier tijdens je rijles. Daarom bouwen we de lessen op, in het tempo dat jij aan kan.

Neem jij wat extra bagage mee zoals faalangst, AD(H)D of autisme, houden we daar rekening mee. Tenslotte is iedereen in zijn of haar leerproces verschillend.

In het verkeer van nu word er aardig wat van je gevraagd.
Verkeersschool Alex Weverling wil je daarom net iets beter opleiden dan de gemiddelde rijschool. Daarom lessen we niet alleen in je eigen woonplaats maar gaan we ook naar plaatsen als Amersfoort, Zwolle of zelfs Amsterdam. Natuurlijk pas als jij daar klaar voor bent!

autorijles ermelo harderwijk putten alex weverling

Hoeveel rijlessen en hoe vaak?

Het aantal rijlessen, dat je nodig hebt voor een succesvol praktijkexamen, hangt af van jouw aanleg, verkeersinzicht en behendigheid.

Omdat iedereen verschillend leert, bieden wij de mogelijkheid 1x per week te lessen, maar je kunt ook kiezen voor een versnelde opleiding.
In je eigen tempo autorijlessen volgen. Je studie, werk, of sport bepalen hoeveel tijd je vrij kan maken voor je rijlessen. Per week volg je 1 of 2 lessen van 60, 90 of 120 minuten. Je aanleg en het aantal lessen per week bepalen de duur van je rijopleiding. Je instructeur overlegt met je wanneer je klaar bent voor het examen. Met behulp van een instructiekaart worden je vorderingen per les bijgehouden.

Wij adviseren je als je 2/3 van je lessen gevolgd hebt een tussentijdse toets via het CBR te rijden.
Dan kan je al ervaren hoe het is om een examen te rijden. Aan het einde van de rit krijg je praktische tips van de CBR-examinator om je uiteindelijke praktijkexamen succesvol te kunnen afsluiten.

Meer lezen